Автоклиматици

VV-1024x386

Притежаваме TEXA KONFORT 720R – 2 Gas Ready, която е в състояние да работи на всички системи на автомобили, търговски, индустриални превозни средства и трактори. Тя измуква фреона от климатика ви рециклира го и го връща обратно в системата, т.е. няма промяна на количеството фреон, ние добавяме необходимото количество с точност до 1 грам. Сменя се маслото на компресора и се добавя течност за оцветяване на маслото. Тя помага да открием течовете в системата, ако има такива.

Снабдена с автоматични функции за възстановяване и рециклиране на охладителна течност газ и разтоварването на нефта. Количеството масло и UV маркера се контролира от система за автоматичен клапан, оставяйки само няколко прости ръчни операции за оператора.

Работи с двата вида газ: R 134 и R 1234

  • Диагностика на автоклиматици

Диагностиката която извършваме на вашата система включва:
Цялостен преглед на системата
Проверка за евентуални течове в системата
Проверка на налягане на системата
Установяване на евентуални проблеми в системата за които ще получите пълна информация и по ваше желание може да бъдат ремонтирани на момента.

  • Откриване на течове в системата

Откриването на пропуски (Течове) в системата се извършва със специална течност която се зарежда във Вашата система със зареждането на фреона и евентуалните пропуски се откриват със специален уред.
При откриването на пропуски, по ваше желание системата ви може да бъде ремонтирана за деня.

  • Ремонт на компресори

Извършваме цялостен ремонт на компресори и смяна на фреона от R 12 на R 134-а чрез промиване на цялата система на климатика. Смяна на гарнитури и осеви уплътнения, смяна на бутала, съединители, шайби, бобини, корпуси, заден капак, лагери на компресор и други с части, които имаме в наличност.

  • Лепене на радиатори

Лепенето на радиатори се извършва с висококачествени американски лепила за алуминии, при работна температура до 500 градуса. Гарантираме 100 % успех.

  • Ремонт на тръби

Ремонтът на тръби с високо налягане се извършва с висококачествени лепила за алуминии, за един малък пропуск на тръбата не си заслужава да купувате нова, защото ние ще я направим такава. Ремонт на маркучи до 30 бара, се извършва с машина за пресоване на маркучи и Виеполучавате чисто нов маркуч на два пъти по – ниска цена, за изключително кратко време!!!

  • Резервни части

– Радиатори
– Филтър дехидратори
– Кондензери
– Изпарители
– Вентилатори
– Тръби и маркучи високо налягане
– Накрайници за тръби и маркучи високо налягане
– Компресори нови и втора употреба, резервни части за всички видове компресори от А до Я
– Лагери за климатици


 

ГАЛЕРИЯ

11113045_10205861954885506_7428088822011776922_n
1
2
3
4
5
6
7

Comments are closed.